vorm

KLEUREN

de juiste combinatie van

Kwaliteit

&

Dagelijks werken wij met de mooiste producten en bloemen. Altijd verse bloemen in huis, met de juiste combinatie van kleuren, vorm en kwaliteit.

Bloemabonnement

Bij MOoi bloem & binnen kunt u een vers bloem abonnement afsluiten. Zo zijn er verschillende varianten mogelijk, van een klein boeketje tot een vol gevulde vaas op uw tafel. Wij zorgen ervoor dat iedere week op een afgesproken dag uw bloemen worden afgeleverd. Zo hoeft u er zelf niet meer op uit en bent u gegarandeerd van een verse fleurige aankleding. Ook erg leuk om cadeau te doen. De looptijd van het abonnement is zelf samen te stellen. Van iedere week een jaar lang of bijvoorbeeld eenmaal per maand.

Bij Mooi binnen

In de winkel vindt u alles om het ‘Binnen’ naar de zin te maken. U kunt er naar hartenlust ideeën opdoen voor uw eigen woning of voor een cadeau. Van een betaalbaar kleinigheidje tot mooie met zorg uitgezochte accessoires. Voor ieder wat wils.

In onze winkel staan vooral natuurlijke, robuuste en stoere artikelen. Doordat de winkel niet groot is veranderd ons interieur regelmatig en wordt u steeds weer opnieuw geïnspireerd en verrast.

Ook hebben we een klein assortiment kleine tot middelgrote planten. Uiteraard kunnen we op verzoek iedere plant bestellen. En uiteraard ontbreekt een groot assortiment aan mooiste bloemen niet, welke tevens los verkrijgbaar zijn en wij de mooiste boeketten en bloemwerken maken.