of als

JEZELF

leuk voor

KADO!

Met een bloemabonnement van MOoi ben je zeker gegarandeerd van een bloemrijke verrassing in huis!

bloemabonnement

Bloemabonnement

Wij leveren de MOoiste boeketten van het seizoen bij u aan huis of bedrijf. U kunt kiezen uit 2 soorten boeketten: een fleurig en losgebonden plukboeket of een compact en op groep gebonden boeket. Altijd samengesteld met de Mooiste kleurrijke seizoensbloemen, zo ontvangt u steeds een verrassend boeket.

compactboeket
bloemabonnement-tussen

Het bloem abonnement is zelf samen te stellen. De keuze bestaat uit iedere week, om de week of 1 keer per maand een prachtig boeket. De duur van het abonnement kunt u ook zelf bepalen.

Even een pauze op de leveringen of de bloemen op een ander adres laten bezorgen wanneer nodig, dit kan allemaal. Hiervoor is een telefoontje of mailtje voldoende.

Wilt u het bloemabonnement cadeau doen dan bestaat de mogelijkheid het eerste boeket op te halen in de winkel met een uitgeschreven kadobon zodat u fysiek iets te geven heeft, de volgende boeketten worden aan huis bezorgd.

monique-bloemen-onder
  • Bloemabonnement bestellen

  • Uw gegevens

    Vul hieronder uw gegevens in.
  • Bezorg gegevens

    Vul hieronder de bezorg gegevens in.
  • Andere opties zijn uiteraard ook mogelijk, neem dan contact met ons op. De bevestiging ontvangt u binnen 1 werkdag. Na dat wij uw bestelling hebben verwerkt ontvangt u van ons een factuur.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.